Hydrotherapie door fysiopraktijk Sambeek Vorselaars

Voorbeeld

Hydrotherapie in de Leye door fysiotherapiepraktijk van Sambeek Vorselaars

Wilt u graag meer bewegen, maar is sporten te zwaar? Heeft u last van uw gewrichten waardoor het bewegen niet meer gaat? Of heeft u gerevalideerd en wilt u de therapie in het water voortzetten? Dan bent u bij Fysiotherapiepraktijk van Sambeek Vorselaars en Zwembad de Leye aan het goede adres! Bewegen in warm water is namelijk zeer geschikt voor therapie of revalidatie.
Sinds november 2018 kunt u bij zwembad de Leye terecht voor hydrotherapie gegeven door Sandra Pijnenburg, oefentherapeut Cesar. De hydrotherapie wordt in een groep gegeven. In de Leye zijn er goede voorwaarden om de therapie te volgen. Het water is aangenaam verwarmd en er is een verstelbare bodem aanwezig.

De groepsles wordt gegeven op:
Dinsdag middag van 13.15 – 14.00.
Vrijdag ochtend van 09:00 - 09:45
Bent u na het lezen van dit stukje geïnteresseerd geraakt, of wilt u meer informatie betreffende de hydrotherapie in de Leye? Dan kunt u vrijblijvend contact opnemen met Fysiotherapiepraktijk van Sambeek Vorselaars. U kunt ons bereiken via: 013 528 34 46 of een mail sturen naar fysiooisterwijk@fysiotherapievansambeek.nl. De secretaresses zijn van maandag t/m. vrijdag aanwezig van 8.30 – 17.00.