Zwembad

Het 25-meter bad is deels (9 meter) voorzien van een beweegbare bodem. Gedurende de week vinden er verschillende activiteiten plaats in het zwembad waardoor de watertemperatuur varieert van 28,5 tot 31 graden. Daarnaast is het bad van alle gemakken voorzien zoals een luie trap, invalidelift etc. Vanuit de horeca heb je zicht op de breedte van het bad en aan de andere zijde kijk je wijds uit over het groen in de omgeving. Zie voor het rooster van de activiteiten het kopje ‘openingstijden’. 

Sporthal

De sporthal is een multifunctionele ruimte, er kan gesport worden maar er kunnen ook evenementen gehouden worden. De tribune bevindt zich op de eerste verdieping, deze is te bereiken via de trap in de hal. Heb je vragen over het reserveren of de beschikbaarheid van de sporthal? Stuur dan een mail naar: reserveringen@optisport.nl

Klimwand

In de sporthal bevindt zich ook een klimwand van 7 meter hoog en 6 meter breed. Er kunnen maximaal 5 personen tegelijkertijd klimmen over verschillende routes op meerdere moeilijkheidsniveaus. De klimwand wordt doorgaans gebruikt door de middelbare school maar hij kan ook gebruikt worden voor kinderfeestjes of de groepsles Kidsfun. 

Horeca

Onze horeca is robuust maar warm aangekleed. Na het sporten ben je hier van harte welkom om een hapje of drankje te nuttigen. Bij mooi weer staan de terrasdeuren open en kun je genieten van het lekkere weer onder het genot van een kopje koffie of een smoothie. 

Vergaderruimte

Den Donk beschikt over 2 vergaderruimtes die, als het nodig is, ook samengevoegd kunnen worden. De vergaderruimtes bevinden zich in de horeca maar zijn goed afsluitbaar. Tevens zijn de ruimtes voorzien van alle moderne gemakken zodat je een inspirerende vergadering kunt hebben. Heb je interesse om een vergaderruimte te huren? Stuur dan een mail naar: reserveringen@optisport.nl.

Toegankelijkheid mindervalide

Bij Optisport Den Donk is iedereen van harte welkom. Wij voldoen dan ook aan alle eisen om alle gasten goed te ontvangen waardoor iedereen bij ons kan sporten of gebruik kan maken van de horeca. 
 

Afbeelding_dendonk
Afbeelding_dendonk
Afbeelding_dendonk
Afbeelding_dendonk
Afbeelding_dendonk
Afbeelding_dendonk
Afbeelding_dendonk
Afbeelding_dendonk
Afbeelding_dendonk