• BUITENBAD DE DOMPELAAR

  Voorbeeld

  De Dompelaar is gelegen in het buitengebied van Groot-Ammers, tussen de zomer- en winterdijk in. De afstand tot het centrum van Groot-Ammers is ongeveer 1,5 kilometer, waardoor je van alle rust kunt genieten.

  Peuterbad

  Voor de kleintjes hebben we een mooi peuterbad, met een geweldig speelhuisje in het water. De diepte van dit bad loopt van 20 centimeter naar 40 centimeter. 

  Instructiebad

  Met een maximale diepte van 90 centimeter uiterst geschikt voor jonge kinderen. Het ondiepste gedeelte is 40 centimeter.

  Wedstrijdbad

  Iedereen met een A diploma is hier van harte welkom en kan genieten van de lange glijbaan (13 meter) en de 1 meter hoge duikplank. Deze zijn tijdens het recreatief zwemmen, om de beurt open. Het bad bestaat uit 6 banen van 25 meter lang. Het ondiepste gedeelte is 110 centimeter en het diepste gedeelte is 220 centimeter. 

  Ligweide 1

  De eerste ligweide is gelegen in de buurt van de kassa en ligt compleet in de schaduw van de bomen. Op deze ligweide staan wipkippen en een klimrek. 

  Ligweide 2

  De tweede ligweide is gelegen bij het diepe bad en ligt geheel in de zon. Op deze ligweide is een volleybalnet aanwezig.

  Horeca

  Als je heerlijk aan het genieten bent en trek hebt in wat eten of drinken beschikken wij over een klein winkeltje. Hier verkopen we onder andere diverse dranken, snoep, ijs en chips.

  week

  print-icon

  Openluchtzwembad De Dompelaar

  za

  print-icon

  BUITENBAD DE DOMPELAAR

  los bad
  € 4,90
  abonnement
  € 28,90
  abonnement 4e,5e en 6e persoon
  12-bezoekenkaart
  € 49,00
  abonnement
  € 51,60
  abonnement
  € 103,20
  voor 2 personen
  abonnement
  € 154,80
  voor 3 personen