Nieuw bij De Dôbe: Liz & Wes voor de allerkleinsten op woensdag

Voorbeeld

Beste gast,

 

Stap voor stap worden de kleintjes met oefeningen en spelletjes vertrouwd gemaakt met het water en zet je de eerste stappen in het watervrij worden van je kindje. Samen met papa, mama, opa of oma spetteren, zingen en drijven in het ondiepe warme water is voor ieder kind een feest!

Vanaf nu Liz & Wes Spetterles (AQUA'MINI) op woensdag
Wij verzorgen de lesmethode Liz & Wes Spetterles (voorheen AQUA'MINI Baby- en Peuterzwemmen) op woensdag 09.00 – 09.45 uur. Voor de zomervakantie was dat nog op dinsdag en donderdag.

De lessen zijn geschikt voor kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar. Inschrijven doe je eenvoudig en snel bij de receptie van het zwembad.

Op onze website kun je alles lezen over onze Liz & Wes Spetterlessen en AQUA'MINI-lessen en onze openingstijden in het algemeen. AQUA'MINI loopt vanaf 1 september over in de Spetterlessen van Liz & Wes.

Tijdens de Liz & Wes Spetterles worden de kleintjes met oefeningen en spelletjes stap voor stap vertrouwd gemaakt met water en zetten ze de eerste stappen in het watervrij worden. Samen met papa, mama, opa of oma spetteren, zingen en drijven in het ondiepe warme water is voor ieder kind een feest!

 

Wij hopen je snel weer te mogen begroeten bij Optisport De Dôbe!