Gratis inschrijven voor Zwemles

Je kinderen zorgeloos laten deelnemen aan zwemlessen

Voor de meeste kinderen bestaat er geen grotere pret dan waterpret. Wat is er nu leuker dan zorgeloos te plonzen en te ravotten in het water zonder angst om een keertje kopje onder te gaan? Niet alleen in de beschermde omgeving van het zwembad, maar ook in het onbekende buitenwater. Voor ouders is het een geruststellende gedachte dat hun kinderen veilig kunnen meedoen aan allerlei recreatieve activiteiten in, op of aan het water en daar wil Optisport aan bijdragen.

Zwemles is een avontuur

Zwemmen is leuk, maar leren zwemmen tijdens een groot onderwateravontuur is nóg leuker! Samen met Zed de haai en Sop de zeester beleven de kinderen de spannendste avonturen tijdens de zwemlessen. Alle avonturen staan beschreven in een paspoort dat de kinderen samen met een prachtige schatkist krijgen bij aanvang van de zwemles. Gaandeweg worden er edelstenen en zegels verdiend, waardoor de kinderen worden beloond zodra ze weer een belangrijke stap hebben gemaakt.

Gratis inschrijven t/m 30 september 2019

Maak nu gebruik van de unieke actie en schrijf jouw kind in voor dit toffe avontuur! Tot en met 30 september 2019 betaal je géén inschrijfgeld voor het gehele zwemlesavontuur, dus wees er op tijd bij! 

Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen contact met je op voor meer informatie.