’t Cromwiel is een warme, informele ontmoetingsplek waar sport en cultuur samenkomen. Met een theaterzaal, twee sporthallen en diverse multifunctionele zalen kenmerkt 't Cromwiel zich als een veelzijdige accommodatie. Sportverenigingen, scholen, culturele instellingen en bedrijven maken dagelijks gebruik van de aanwezige faciliteiten. In de horeca kun je voor, tijdens of na je activiteiten lekker ontspannen met een kop koffie of een sportdrankje.

Sporthallen
De sporthallen van ’t Cromwiel bieden al jaren onderdak aan een groot aantal sportverenigingen. Er is een compleet ingerichte sporthal aanwezig welke door middel van schermen eventueel in twee delen kan worden opgesplitst. Daarnaast beschikt 't Cromwiel nog over een kleinere sporthal.

Beide zalen zijn voorzien van diverse sportattributen en lenen zich perfect voor de meest uiteenlopende sporten; van zaalvoetbal en volleybal tot tennis en badminton.

Theaterzaal
Er is een volwaardige theaterzaal aanwezig waar tot op heden vele theater- en muziekvoorstellingen hebben plaatsgevonden. De theaterzaal heeft de beschikking over professionele licht- en geluidsapparatuur en een groot projectiescherm. Deze zaal biedt daarnaast uiteenlopende mogelijkheden voor (besloten) feesten en grote vergaderingen.

Vergaderzalen
De vergaderzalen lenen zich perfect voor teambesprekingen, vergaderingen, lezingen en trainingen. Het behoort tot de mogelijkheden om een beamer met geluidsinstallatie bij de zaal te reserveren.

Multifunctionele zalen
De multifunctionele zalen zijn uiterst geschikt voor o.a. dagbestedingen en bijeenkomsten. Zo lenen de muziekzalen zich o.a. voor jazzballet en worden in de bewegingsruimtes verschillende sporten beoefend, denk hierbij bijvoorbeeld aan yoga en pilates.

In combinatie met het gebruik van audiovisuele apparatuur zijn deze zalen ideaal om optimaal met groepen te werken.

Horeca
De horeca van ’t Cromwiel kun je voor, tijdens of na je activiteiten lekker relaxen met een kopje koffie of een sportdrankje. De horeca is tevens af te huren voor bijvoorbeeld borrels, familiedagen en bedrijfsuitjes. Samen met jou zorgen we voor een onvergetelijke dag of avond uit! Naast losse consumptieverkoop bieden wij arrangementen aan. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Afbeelding_cromwiel
Afbeelding_cromwiel
Afbeelding_cromwiel
Afbeelding_cromwiel
Afbeelding_cromwiel
Afbeelding_cromwiel
Afbeelding_cromwiel
Afbeelding_cromwiel
Afbeelding_cromwiel
Afbeelding_cromwiel
Afbeelding_cromwiel
Afbeelding_cromwiel
Afbeelding_cromwiel
Afbeelding_cromwiel