• ZED EN SOP ZWEMLES AANDACHT

  Voorbeeld

  Leer zwemmen in een kleine groep

  Je kinderen zorgeloos laten deelnemen aan zwemlessen

  Voor de meeste kinderen bestaat er geen grotere pret dan waterpret. Wat is er nu leuker dan zorgeloos te plonzen en te ravotten in het water zonder angst om een keertje kopje onder te gaan? Niet alleen in de beschermde omgeving van het zwembad, maar ook in het onbekende buitenwater. Voor ouders is het een geruststellende gedachte dat hun kinderen veilig kunnen meedoen aan allerlei recreatieve activiteiten in, op of aan het water en daar wil Optisport aan bijdragen.

  Ga mee op avontuur met Zed & Sop

  Zwemmen is leuk, maar leren zwemmen tijdens een groot onderwateravontuur is nóg leuker! Samen met Zed de haai en Sop de zeester beleven de kinderen de leukste en spannendste avonturen tijdens de zwemlessen. Ze gaan op zoek naar het gezonken schip De Gouden Draek en de Piraten schat. Alle avonturen staan beschreven in een paspoort dat zwemleskinderen krijgen bij start van het zwemlestraject, samen met een prachtige schatkist. Gaandeweg wordt de schatkist gevuld met edelstenen en worden er zegels verdiend voor in het paspoort. Na het behalen van een diploma ontvang je een mooie medaille die een speciale plek heeft in de schatkist. Als het C-diploma is behaald, is het avontuur ten einde en wacht de grootste beloning: De Reuze Robijn.

  • Een veilige zwemles met avontuur en spanning!
  • Een uniek beloningssysteem motiveert je kind
  • Veiligheid en hygiëne staan hoog in het vaandel bij ons
  • Gediplomeerde en enthousiaste instructeurs
  • Vorderingen zijn te volgen via het online leerlingvolgsysteem

  Leren zwemmen in kleine groepjes

  Vindt je kind het spannend om in grote groepen te zwemmen of heeft je kind meer persoonlijke aandacht nodig bij het aanleren van de zwemvaardigheden? Dan is Zwemles Aandacht de oplossing! Met Zwemles Aandacht zwemt je kind in kleine groepjes en krijgt hij of zij extra aandacht van de zweminstructeur gedurende het  A, B of C traject.

  Op deze manier kan je kind in alle rust en zekerheid leren zwemmen op eigen tempo en maakt hij of zij pas de volgende stap als hij of zij daar klaar voor is en zich prettig bij voelt.

  print-icon

  ZED EN SOP ZWEMLES AANDACHT

  diplomazwemmen
  € 31,10
  startpakket
  € 59,95
  Inbegrepen zijn Zed & Sop zwemvest, schatkist, welkomstpakket, inschrijfkosten en paskosten
  4-wekenkaart
  € 85,20
  12-wekenkaart
  € 255,60

  Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen contact met je op voor meer informatie.