Samenwerking SVR ook in 2020

Voorbeeld

Wij brengen je ook in 2020 in beweging!

Sinds de opening van Den Butter is er een warme samenwerking tussen de Senioren Vereniging Rijen en Optisport. Zo hebben we met succes een jaarlijkse introductie op Aquasporten op maandagmiddag. Een druk bezochte en sportieve ochtend in de sporthal op woensdag en een gezellige middag banenzwemmen met extra verwarmd water op donderdag.

Naast bovenstaande activiteiten heeft Den Butter nog veel meer groepslessen die uitstekend aansluiten bij de senioren doelgroep. Bewegen is belangrijk, zeker als je ouder wordt. Door de opwaartse druk is het minder zwaar om een beweging te maken in het water dan op de kant. Naast het sportieve karakter zijn het vooral ook hele leuke en gezellige groepslessen.

Hieronder een greep van het aanbod in Den Butter;

Aqua’vitaal
onder begeleiding van een gediplomeerd instructeur beweeg je op een effectieve en veilige manier in het ondiepe water om fit, gezond en mobiel te blijven.
Ma 13:00 – 13:45 uur
Di 13:00 – 13:45 uur
Woe 11:15 – 12:00 uur
Do 13:00 – 13:45 uur

Aqua’therapie
Onder begeleiding van een gediplomeerd instructeur werk je in extra verwarmd water aan je spieren en conditie
Vrij 09:00 – 09:45 uur
11:00 – 11:45 uur

Banen zwemmen
Leden zwemmen op dit tijdstip op vertoon van ledenpas met 20% korting en in extra verwarmd water
Do 13:45 – 15:00 uur

Op donderdag 5 maart 2020 start er in Rijen een nieuw project: ANWB Automaatje. Dit is mogelijk gemaakt door de samenwerking VIPvoorelkaar, Zonnebloem Rijen-Molenschot, VoorMekaar!, Senioren Vereniging Rijen (SVR), gemeente Gilze en Rijen en uiteraard met ondersteuning van de ANWB. Optisport is heel blij met dit initiatief. Het zorgt voor een betere bereikbaarheid van alle (sport)voorzieningen in de gemeente. Wij hopen dan ook dat het nog meer mensen in staat zal stellen om met plezier bij ons te komen sporten.

Tot ziens bij Den Butter!

Daniël Ossenblok
Locatiemanager Optisport Den Butter
www.optisport.nl/butter