Den Butter bestaat uit een 25 meter bad met beweegbare bodem en een peuterbad. Daarnaast hebben we een sauna, whirlpool, stoombad en koude stortdouche als wellness-faciliteiten.

Onze zwemlessen 

Zwemlessen worden gegeven op maandag, dinsdag, woensdag, vrijdag en zaterdag.

We hebben een ruim aanbod aan zwemlessen voor het Zed en Sop onderwateravontuur waarmee het zwem ABC gehaald kan worden.  

Reguliere les

Lessen van 45 minuten in groepjes van maximaal 12 kinderen.

Aandacht-zwemles

Lessen van 45 minuten in groepjes van maximaal 6 kinderen

Privézwemles

Lessen van 30 minuten in groepjes van 1 tot 3 kinderen

Turbozwemles

Lessen van 1,5 uur in groepjes van 9. Hiermee kun je al het A-diploma halen in 7 maanden met prijsgarantie.  

Op avontuur gaan met Zed en Sop

Kinderen leren zwemmen met behulp van het Zed en Sop zwemvestje. Dit zelfdrijvende zwempakje ondersteunt je kind optimaal tijdens de ontwikkeling van de zwemslagen. Daarmee wordt het mogelijk om al vanaf het begin te oefenen in dieper water. De docent kan daarin staan maar de kinderen niet. Dit zorgt ervoor dat kinderen vanaf het begin worden uitgedaagd om te bewegen in het water en door middel van verschillende oefen- en spelvormen leren om de verschillende stuwvlakken te gebruiken.

Eenmaal klaar met het Zwem ABC hebben we hele leuke aansluitende zwemprogramma’s zoals snorkellessen, zwemvaardigheid en zeemeermin zwemles.

Kinderfeestjes bij Den Butter

Bij Den Butter hebben we verschillende mogelijkheden voor kinderfeestjes in het zwembad.

We organiseren zwemfeestjes op woensdag en zondag. Met onze spannende stormbaan in het water wordt dit bij voorbaat al een onvergetelijk feestje.

  • Inclusief entree
  • Eten
  • Drinken
  • Waterijsje

Discofeestjes

Elke vrijdagavond organiseren we onze swingende discofeestjes (met uitzondering van vakanties). Een spetterend feest met muziek, licht en de stormbaan gecombineerd. En dat allemaal in het zwembad! Als dat geen swingen wordt!

En... Zeemeerminfeestjes!

Op elke woensdagmiddag verzorgen we bij Den Butter een wel heel speciaal feestje. En die speciale feestjes hebben ook een bijzondere naam, en die naam luidt: zeemeerminfeestjes. Een feestje zoals dit heb je vast nog nooit gevierd! Beleef een ware droom die uitkomt voor jou en je vrienden en vriendinnen.

Onze horecagelegenheid

Vanuit onze horeca zie je, waar je ook kijkt, continu mensen in beweging. Via onze panorama-ruiten heb je direct zicht op het zwembad en de sporthal. Op zonnige dagen kun je tussen de bomen heerlijk in alle rust buiten zitten. Vlakbij de bomen bevindt zich een populaire fietsroute. De horeca biedt jou, naast een glimlach, een ruim assortiment aan hapjes en drankjes.

Parkeren en bereikbaarheid van Den Butter in Rijen

We hebben een ruime parkeergelegenheid, mocht je met de auto komen. Bovendien zijn we uitstekend bereikbaar met onze perifere ligging aan de rand van Rijen. Kom dus snel langs. Wij hopen je binnenkort te mogen begroeten bij Optisport Den Butter!