Een heerlijke plek voor jong en oud!

Zwembad De Bosselaar is een prachtige locatie en wordt omgeven door heel veel groen. Bezoekers, jong en oud, kunnen na een verfrissende duik volop genieten van de omgeving. Er is een 25 meter wedstrijdbad, met duikkuil, voorzien van een hoge en een lage duikplank. Er is ook een halfdiep recreatiebad, 25 bij 40 meter, verdeeld over twee bassins oplopend van 20 tot 120 cm.

Optisport Moerdwijk De Bosselaar Recreatiebad

Optisport Moerdijk De Bosselaar Wedstrijdbad Springkuil

Ook de allerkleinsten kunnen volop en vooral veilig genieten in De Bosselaar. Voor hen is er een speciaal peuterbad. Het peuterbad is, door middel van groen en een tuin, haast volledig afgebakend, zodat de kleintjes niet zomaar naar de diepere baden kunnen lopen.

Optisport Moerdijk De Bosselaar Peuterbad

Op de grote gras- en ligweide kun je heerlijk zonnen. De sportievelingen kunnen hier een partijtje voetbal, volleybal of badminton spelen. Kinderen zullen zich op het droge niet vervelen, want er kan ook nog naar hartenlust worden geklommen en geklauterd op de diverse speeltoestellen.

Optisport Moerdijk De Bosselaar Ligweide Peuterbad

Een dagje ontspanning en zwemplezier is natuurlijk niet compleet zonder een hapje en een drankje. Dranken, ijs, snoep en snacks zijn verkrijgbaar bij de horecavoorziening, die aanwezig is op het complex van De Bosselaaar. Vóór het zwembad is een groot parkeerterrein, waarvan bezoekers gratis gebruik kunnen maken. Kortom, zwembad De Bosselaar is een unieke plek voor een lekker dagje uit uit met het hele gezin.