• LASERGAME

  Voorbeeld

  Durf jij het spel aan?

  Bij Avontura Zoetermeer kun je ook lasergamen, zomaar of als kinderfeestje. Het is niet verplicht om dan ook het indoor speelparadijs te bezoeken als je wilt lasergamen. Lasergamen kan in een team worden gespeeld maar ook individueel.

   

  Het doel van het spel is om zoveel mogelijk punten te scoren door middel van het uitschakelen van je tegenstander!

  Lasergame losse games

  Afbeelding_lasergame_zoetermeerAfbeelding_lasergame_zoetermeerAfbeelding_lasergame_zoetermeerAfbeelding_lasergame_zoetermeer

  In totaal duurt het ongeveer 30 minuten; uitleg, pakken aan- en uitdoen. De game zelf zal ongeveer 12 minuten duren.

  Willen jullie daarna nog een spel spelen? Dan kan er ter plaatse bij Avontura gekeken worden of er nog plek beschikbaar is voor jullie. Als je niet vooraf besproken hebt wordt er geadviseerd om telefonisch (079-3238463) contact op te nemen in verband met mogelijke drukte of andere reserveringen.

  Klik hier om te reserveren

   

  Lasergamen bij een verjaardagsfeestje**

   

  Afbeelding_kinderfeestje_lasergame_zoetermeerAfbeelding_kinderfeestje_lasergame_zoetermeer

  Als je een kinderfeestje viert bij Avontura kun je ook lasergamen. Als je klaar bent met de game kan er gespeeld worden in het speelparadijs. Daar staat ook een tafel klaar met de naam van de jarige. Avontura heeft een klein cadeautje voor de jarige, deze mag de jarige zelf uitzoeken.

   

  Tijdens het feestje worden de kinderen ook voorzien van eten en drinken. Ze kunnen kiezen tussen patat met mayonaise of een pannenkoek of poffertjes en op tafel komt een kan ranja te staan. Alle kinderen krijgen ook nog een kleine verrassing.

   

  Klik hier om te reserveren

   

  Voorwaarden

  • Een game wordt gespeeld met minimaal 4 en maximaal 10 personen. Groepen met meer dan 10 personen zijn ook welkom maar worden dan verdeeld in meerdere groepen.
  • Een game duurt 12 minuten
  • Het is verplicht om 15 minuten voor aanvang aanwezig te zijn.
  • De minimumleeftijd is 6 jaar, er is geen maximumleeftijd. Mocht het zo zijn dat je wel de juiste leeftijd heb maar alsnog te klein bent voor het lasergamepak dan is deelname helaas niet mogelijk.
  • Als er alleen toegang betaald is voor het lasergamen is het niet toegestaan om voor, tussen of na het lasergamen gebruik te maken van het speelparadijs.
  • Het is niet toegestaan om over de afzettingen heen te klimmen.
  • De instructieruimte mag niet betreden worden als er een spel bezig is. Het is alleen toegestaan om deze ruimte te betreden als een van onze medewerkers toegang gegeven heeft.
  • Er mag niet worden gerend in de lasergameruimte.
  • Het is niet toegestaan om de netten of poppen aan te raken om beschadigingen te voorkomen. Deze staan er alleen ter decoratie.
  • Eigen consumpties meenemen is niet toegestaan.
  • Je kunt kosteloos annuleren tot 48 uur van te voren. Dit kan alleen per e-mail.
  • De betaling wordt vooraf bij binnenkomst bij de receptie voldaan. Dit kan per pin of contant.

  *Lasergamen dient vooraf te worden besproken. Er kan maar één game besproken worden.

  **Lasergamen kan vooraf worden besproken. Er kan maar één game besproken worden. Willen jullie daarna nog een spel spelen dan kan er ter plaatse bij Avontura gekeken worden of er nog plek beschikbaar is voor jullie. Kiezen jullie ervoor om nog een tweede keer te gaan lasergamen dan zijn de kosten € 4,00 per persoon per game.Een verjaardagsfeestje moet vooraf worden gereserveerd.

  ma

  -

  di

  -

  wo

  -

  do

  -

  vr

  -

  za

  -

  zo

  -

  week

  print-icon

  Avontura Zoetermeer

  ma

  di

  wo

  do

  vr

  za

  zo