• AVONTURA AFHUREN

  Voorbeeld

  Feestzaal huren?

  Wil jij een feestzaal huren? Dat kan! Wij hebben boven een feestzaal te huur voor bijvoorbeeld je eigen kinderfeest, sinterklaasfeest of verjaardag. Vooral voor gezelschappen waarbij veel kinderen aanwezig zullen zijn is een indoor speeltuin de ideale plek. Terwijl de volwassenen gezellig kunnen bijpraten kunnen de kinderen naar lieve lust ravotten in de speeltoestellen. Indien gewenst zou onze mascotte Okke ook nog langs kunnen komen.

  Wanneer is de feestzaal beschikbaar?

  De zaal kan afgehuurd worden binnen en buiten onze gewone openingstijden tot 23.00 uur. 

  Indoor speeltuin huren?

  Dat kan! Bij ons kun je de gehele speelhal van Avontura Rotterdam buiten openingstijden afhuren voor bijvoorbeeld je eigen familiefeest, bedrijfsfeest of verjaardagsfeest. Vooral voor gezelschappen waarbij veel kinderen aanwezig zullen zijn is een indoor speeltuin de ideale plek. Terwijl de volwassenen op ons ruime, maar gezellige, horecaplein vertoeven kunnen de kinderen naar lieve lust ravotten in de speeltoestellen. Indien gewenst zou onze mascotte Okke ook nog langs kunnen komen.

  Wanneer is de hal beschikbaar?

  De speeltuin kan afgehuurd worden buiten onze gewone openingstijden om. Dit is iedere dag in de avonduren van 19:00 tot 23:00. Tussen 18:00 en 19:00 is het dag-team bezig met de schoonmaak . Eventueel mogen gasten dan wel alvast naar binnen, maar houd er rekening mee dat wij dan wel nog met schoonmaak bezig zijn.

  Wat kan Avontura Rotterdam jou bieden?

  • Een grote overzichtelijke speelhal
  • Toestellen voor kinderen van 1 t/m 12 jaar
  • Gratis Wifi voor alle gasten
  • Toiletten, verschoonruimte en mindervaliden toilet
  • Minimaal 2 personeelsleden van Avontura
  • Een bezoek van mascotte Okke
  • De bar en keuken kunnen geopend worden

  Hoe zit dat met eten en drinken?

  Avontura Rotterdam kan voorzien in vrijwel alle behoeften wat betreft eten en drinken. We beschikken over een bar en keuken. In overleg met ons keukenpersoneel kan er van alles worden geregeld. 

  Vragen ?

  Voor vragen en of reserveringen kun je onderstaand formulier invullen.