Zaalverhuur

Voorbeeld

Wil jij Avontura Oud-Beijerland afhuren in de avonduren? Dat kan!

Bij ons kun je de gehele speelhal van Avontura Oud-Beijerland buiten openingstijden afhuren voor bijvoorbeeld je eigen familiefeest, bedrijfsfeest of verjaardagsfeest. Vooral voor gezelschappen waarbij veel kinderen aanwezig zullen zijn is een indoor speeltuin de ideale plek. Terwijl de volwassenen op ons ruime, maar gezellige, horecaplein vertoeven kunnen de kinderen naar lieve lust ravotten in de speeltoestellen. Indien gewenst zou onze mascotte Okke ook nog langs kunnen komen.

Wat kan Avontura Oud-Beijerland jou bieden?

Ruim 2.500m2 aan speelplezier
Een grote overzichtelijke speelhal
Toestellen voor kinderen van 1 t/m 12 jaar
Gratis Wifi voor alle gasten
Toiletten, verschoonruimte en mindervaliden toilet
Minimaal 2 personeelsleden van Avontura
Een bezoek van mascotte Okke
De bar en keuken kunnen geopend worden

Wanneer is de hal beschikbaar?

De speeltuin kan afgehuurd worden buiten onze gewone openingstijden om. Dit is iedere dag in de avonduren van 19:00 tot 00:00. Tussen 18:00 en 19:00 is het dag-team bezig met de schoonmaak . Eventueel mogen gasten dan wel alvast naar binnen, maar houd er rekening mee dat wij dan wel nog met schoonmaak bezig zijn.

Hoe zit dat met eten en drinken?

Avontura Oud-Beijerland kan voorzien in vrijwel alle behoeften wat betreft eten en drinken. We beschikken over een bar en keuken. In overleg met ons keukenpersoneel kan er van alles worden geregeld. Mocht je het toch fijner vinden om zelf een buffet mee te nemen is dit ook mogelijk.

Vragen ?

Voor vragen en of reserveringen kunt u telefonisch contact opnemen op 0186-649261 of u kunt mailen naar oudbeijerland@avontura.nl