Waar je ook kijkt, bij Avontura  Oud Beijerland zie je overal speelpleinen, elk met hun eigen thema. Hier hebben kinderen gegarandeerd een hele dag heel veel speelplezier! Klauter naar boven op de klimvulkaan voor een mooi uitzicht over het hele speelparadijs! Even iets anders doen? Leef je uit op één van de trampolines.

 

Speelparadijs

Bij Avontura is het anders dan anders. Hier ben je aanbeland in het grootste indoor speelparadijs van Oud Beijerland, met leuke attracties en spellen in alle hoeken en gaten. Okke en Pi staan te wachten om met jou en je vriendjes te spelen en samen op avontuur te gaan. Want hier beleef je de leukste avonturen! Dat komt omdat er héél veel te doen is, wat je ook leuk vindt.

 

Zo is er bij Avontura:

  • Een sportplein waar je kunt voetballen
  • Een klauterplein waar je een enorm bouwwerk kunt beklimmen
  • Extra hoge trampolines
  • Een klimvulkaan om in te klimmen

 

Kom lekker relaxen met gratis wifi

Begint het al te kriebelen? Wacht dan niet langer en kom snel een kijkje nemen! Ouders en grootouders mogen natuurlijk mee, zij kunnen gratis naar binnen en op het grote horecaterras is genoeg plek. Hier staan picknicktafels en (lounge)banken en er is lekkere koffie en gratis wifi. Lekker relaxen, terwijl de kinderen ongestoord spelen.

Bekijk onze locatie video