Waar je ook kijkt, bij Avontura Delft zie je overal speelpleinen, elk met hun eigen thema. Hier hebben kinderen gegarandeerd een hele dag heel veel speelplezier! Klauter naar boven op de klimvulkaan voor een mooi uitzicht over het hele speelparadijs! Even iets anders doen? Speel één van de leuke interactieve games.

Bij Avontura is het anders dan anders. Hier ben je aanbeland in het grootste indoor speelparadijs van Delft, met leuke attracties en spellen in alle hoeken en gaten. Okke en Pi staan te wachten om met jou en je vriendjes te spelen en samen op avontuur te gaan. Want hier beleef je de leukste avonturen! Dat komt omdat er héél veel te doen is, wat je ook leuk vindt.

  • Een sportplein waar je kunt voetballen of basketballen
  • Een klauterplein waar je een enorm bouwwerk kunt beklimmen
  • Extra hoge trampolines
  • Ballenkannonnen op het ballenplein

Begint het al te kriebelen? Wacht dan niet langer en kom snel een kijkje nemen! Ouders en grootouders mogen natuurlijk mee, zij kunnen gratis naar binnen en op het grote horecaterras is genoeg plek. Hier staan picknicktafels en (lounge)banken en er is lekkere koffie en gratis wifi. Lekker relaxen, terwijl de kinderen ongestoord spelen.

Bekijk onze locatie video

Horeca Avontura Delft
Glijbaan Avontura Delft
Speelparadijs Avontura Delft
Speelparadijs Avontura Delft
Glijbaan Avontura Delft
Ingang Avontura Delft