Sporthal

In de sporthal van Recreatiecentrum Den Asseldonk kan er zowel in verenigingsverband, als individueel gesport worden. Alle faciliteiten zijn optimaal aanwezig in deze sporthal. De hal wordt zowel verhuurd in zijn geheel als in delen. Voor de gebruikers staan vier kleedlokalen ter beschikking. Alle reserveringen lopen via de receptie van Recreatiecentrum Den Asseldonk.

Evenementen

Voor grote evenementen is er een feestzaal met een ruime foyer die ruimte biedt aan zowel kleine als grote groepen.

Sauna

In de accommodatie is een sauna aanwezig. Deze sauna wordt veel gebruikt door mensen na een fitnesstraining, maar ook voor de individuele saunaklant is hij zeer zeker geschikt. Sauna is een gezonde bezigheid. Voor veel mensen is het een oppepper, om er eens even helemaal uit te zijn. Er zijn diverse mogelijkheden zoals gezamenlijk gebruik, speciaal voor dames of speciaal op reservering.

Den Asseldonk is een centrum waarin activiteiten plaatsvinden op het gebied van sport, horeca en cultuur. Onder één dak bevinden zich een sporthal, fitnesscentrum, sauna, horeca met feestzaal en een groot aantal zalen met legio mogelijkheden.

Recreatiecentrum Den Asseldonk heeft voor iedereen wat te bieden. Van dansen tot sporten, van een kopje koffie tot een glaasje bier, alles is mogelijk en iedereen is welkom!

Afbeelding_asseldonk_horeca
Afbeelding_sporthal_sportzaal
Afbeelding_horeca_asseldonk
Afbeelding_horeca_tafels_lunch
Afbeelding_evenement_event_feest
Afbeelding_asseldonk_feestzaal_hal
Afbeelding_asseldonk_horeca_lunch