Wijziging looproute vanaf zaterdag 12 september.

Voorbeeld

In overleg met sporthalbeheer en de gemeente is er besloten dat er voor het gehele pand een ingaande route en een uitgaande route komt.
De ingaande route blijft via de hoofdingang, waarbij je rechts loopt voor het zwembad en links voor de sporthal.
De uitgaande route gaat via het trappenhuis aan de andere kant van het zwembad. Zowel vanuit de sporthal als vanuit het zwembad gaan de bezoekers daar naar beneden en naar buiten
Vanaf zwemzaal ga je door het voorste hekje naar de kleedhokjes en dan richting de douches lopen om daar naar buiten te gaan.
De uitgang is naast de douches via het trapportaal aan de andere kant van het zwembad.

De Ingang naar het zwembad wordt de tweede deur (net voor het tourniquet) in de hal.
Wanneer u uw kind naar zwemles heeft gebracht verlaat u het zwembad via het trappenhuis aan de andere kant van het zwembad.
Wilt u gebruik maken van de horeca dan moet u om het pand heen lopen en via de hoofdingang weer naar binnen en dan de horeca in.
Het blijft zo dat vol helaas vol is en we niet voor iedereen plek hebben in de horeca. Per kind mag er 1 ouder mee naar het zwembad en is het verplicht om te blijven zitten op uw stoel in de horeca. Wachten in de gang is niet toegestaan.
Na het bezoek aan de horeca kunt u via de deur in de horeca naar zwemzaal om uw kind weer op te halen of om na je activiteit de horeca verlaten.
Via de uitgang aan de andere kant van de zwemzaal kunt u het pand dan verlaten.

Het zal in het begint even wennen zijn, maar op deze manier proberen wij de bezoekersstromen zoveel als mogelijk te spreiden.
Wij willen voor de bezoekers en onze medewerkers een veilige omgeving creëren. Daarnaast willen we graag open blijven en dat kan alleen bij het naleven van de regels.
Overal komen bordjes op de vloer en muren om iedereen op de juiste route te wijzen.

Alvast hartelijk dank voor de medewerking.