Liz & Wes spetterles

Voorbeeld
Voorbeeld

Samen spelen in het water, dat is leuk en gezond. Het is goed voor de ontwikkeling van je baby of peuter, zowel fysiek als mentaal. Bovendien versterkt het de onderlinge band tussen ouder en kind. Samen met jou leert je baby of peuter omgaan met water. Dat zal je kind later zeker van pas komen!

Tijdens de Spetterlessen bij Het Alexanderhof  zijn er certificaten en washandjes te verdienen, zo worden de kinderen beloond als ze steeds meer zelf durven in het water. Als de kinderen oud genoeg zijn kunnen zij direct doorstromen naar de reguliere zwemles. Dan gaan ze op avontuur met Zed & Sop, de grote broer en zus van Liz & Wes.

"Aan de vrolijke gezichtjes zie je wat een plezier ze beleven en ze worden steeds vrijer in het water, dat is supermooi om te zien" aldus een enthousiaste zwemjuf.

Muziekdoos en spetterboekjes
De Liz & Wes Spetterles is ontwikkeld voor kinderen van 0 tot 4 jaar die in leeftijdscategorieën worden aangeboden. De Liz & Wes Spetterles is gericht op quality time tussen ouder en kind. Gaandeweg gaan de kinderen steeds meer ontdekken en zelfstandig oefenen. Op die manier wordt er een naadloze aansluiting op het Zed & Sop’s grote onderwateravontuur gecreëerd. Om het nog spetterender te maken, willen wij de beleving voor het kind compleet maken met Lis en Wes muziekdoos. Waar je washand figuurtjes en spetterboekjes met verhalen van Liz & Wes en hun avonturen in kan verzamelen, om samen met je kind in de sfeer van onze Spetterlessen te komen.