Wedstrijdbad

Het Alexanderhof bestaat uit twee zwembaden. Een daarvan is het 25 meter wedstrijdbad. Dit bad is 25 meter lang en 6 banen breed. De bodem is deels te verstellen van 0 tot 2 meter diep en deels vast op 2 meter. Het water van dit bad is altijd 28 graden.

Wedstrijdbad Alexanderhof Rotterdam

Doelgroepenbad

Naast het wedstrijdbad hebben wij ook een doelgroepen bad. Dit bad is kleiner dan het wedstrijdbad maar heeft wel warmer water. Het water in dit bad is altijd 30 graden. De gehele bodem is te verstellen van 0 tot 2 meter diep. In dit bad vinden alle aquasporten plaats, m.u.v. trimzwemmen en worden zwemlessen gegeven.

Doelgroepenbad Alexanderhof Rotterdam

Horeca

Onze horeca is zo gelegen dat er een mooi zicht is op het doelgroepenbad. Wij beschikken over een riante binnenruimte en een mooi overdekt buitenterras. Bij onze horeca bevindt zich ook onze receptiebalie.
Horeca Alexanderhof Rotterdam

Fitness

De ruim opgezette fitnessruimte beschikt over Technogym apparatuur voorzien van een ROM meter. Losse attributen zoals een TRX (suspension trainer), wellnessballen, sandbags, kettlebells, bosu ballen en medicine ballen mogen uiteraard ook niet ontbreken.

Voor de freeweight liefhebbers staat er in de fitnessruimte een Kinesis ONE apparaat en een kabelstation. Wil je helemáál los willen trainen dan zijn er ook losse dumbells en/of halterstangen met bijbehoren schijven aanwezig. Deze zijn te vinden in onze ‘Krachthoek’. Hier staat ook een Smith machine, een bankdrukapparaat en losse bankjes. Onze krachthoek is voorzien van een grote spiegel.
Optisport Health Club Rotterdam Alexander Fitness