Update Coronavirus

Voorbeeld

Vanaf vanavond (14 oktober) 22.00 uur is het Optisport in het Aat de Jongezwembad genoodzaakt een aantal maatregelen te nemen aangaande het coronavirus naar aanleiding van de aangekondigde nieuwe maatregelen vanuit het kabinet op 13 oktober jl. We zullen de komende dagen extra informatie met u delen indien dat nodig is.

- Wij hanteren een groepsgrootte van maximaal 30 personen per ruimte. Het instructiebad, het wedstrijdbad, de kleedkamers en de horeca zijn alle een afzonderlijke ruimte. In het geval dat er alleen kinderen tot 17 jaar aanwezig zijn in de ruimte dan geldt geen maximum.
- Er dient te allen tijde 1,5 meter afstand te worden gehouden. Dus ook in het water. Banen zwemmen zal daardoor weer in rondjes gaan en inhalen is niet toegestaan.
- De douches zijn vanaf 15 oktober weer gesloten. U kunt na het zwemmen nog wel gebruik maken van de kleedhokjes.
- De horeca is dicht. Op zwemzaal kunnen we in de vorm van Grab & Go (afhaal) wel voorzien in verschillende dingen (veelal snoep, koffie/thee en frisdrank). We hebben daarvoor de automaat op de zwemzaal gezet, lekker makkelijk!

Voor zwemlessen geldt dat de kinderen na de zwemlessen weer zelfstandig gaan omkleden en dat de overdracht tussen Optisport en ouders weer buiten plaatsvindt. Daarover volgt nog meer informatie.

Het zijn geen leuke maatregelen, maar we respecteren de richtlijnen van het kabinet. We hopen dat we het virus snel kunnen controleren en daarvoor is dit nodig.

We hopen dat u als gasten en al onze leskinderen gezond blijven en dat we iedereen snel in het zwembad zien.