BlitzKids

Voorbeeld

BlitzKids: spetterende activiteiten in én op het water!

 

Een dagje zwemmen in één van de zwembaden van Optisport is natuurlijk heerlijk en hartstikke leuk. We spelen, spetteren, plonzen en ravotten. Zwemmen is niet alleen heel sportief om te doen, het is ook ontspannend en recreatief. In het zwembad zijn er glijbanen, waterversnellingen en je kunt bommetjes maken in het diepe bad. Maar BlitzKids-activiteiten gaan nog véél verder dan dat. Want er zijn nog zoveel meer toffe dingen die je kunt doen op en in het water. We vertellen je graag alles over onze spetterende activiteiten in én op het water!

 

Discozwemmen, zwemmen als een zeemeermin, piratenfeest of filmkijken op een drijvende bioscoop? Dat is toch helemaal te gek? Tijdens BlitzKids organiseert Optisport de tofste activiteiten voor jouw kinderen in het zwembad. Wat kun je verwachten tijdens deze BlitzKids-momenten? Deze activiteiten zijn speciaal opgezet voor kinderen en zullen dan ook op momenten georganiseerd worden wanneer kinderen kunnen. Denk aan woensdagmiddag, in de avonden of in het weekend. Maar natuurlijk ook in schoolvakanties.

 

Ondertussen al zin gekregen in BlitzKids? Dit zijn de activiteiten die we onder andere organiseren.

1.Drijf Festijn Lekker glijden en klauteren op grote drijvende luchtkussens tijdens het Drijf Festijn.

2.Piratenfeest Schip ahoy! Alle piraten verzamelen tijdens het grote Piratenfeest. Hijs de zeilen, verover de schat en kom aan het roer van het piratenschip te staan.

3.Sport Inn Waterpolo, basketbal in het water of wat te denken van trefbal? Tijdens Sport Inn doen we toffe balsporten in het zwembad.

4.Discozwemmen Of wat te denken van lekker dansen in het water met je vriendjes en vriendinnetjes tijdens het Discozwemmen. Natuurlijk met een échte DJ en gave discolampen. Zodat het feestje echt aan is.

5.Levend Stratego Team blauw tegen team rood. Verstop de vlag van jouw team en strijd om de vlag van de tegenpartij. En vergeet niet bij Levend Stratego om op te passen voor bommen, spionnen en natuurlijk de maarschalk.

6.Zeemeerminavond Wil jij echt leren zwemmen als een zeemeermin- of man? Tijdens deze BlitzKids-activiteiten liggen er zeemeerminnen met staarten in het water die jou leren zwemmen met zo’n mooie staart.

7.En nog veel meer toffe activiteiten…

 

BlitzKids XL

Eén keer in de 6 weken is het tijd voor BlitzKids XL. Laat je tijdens BlitzKids XL verrassen door onze XL-activiteiten. Dus vind je het Drijf Festijn, Discozwemmen en Levend Stratego al vet? Kom dan zeker naar BlitzKids XL, want dan pakken we écht flink uit.

 

Overige informatie

Er doen meerdere zwembaden van Optisport mee met de BlitzKids-activiteiten. Er wordt minimaal 1 keer per maand bij jouw dichtstbijzijnde zwembad een toffe activiteit georganiseerd. Voor sommige zwembaden geldt dit 2 keer per maand en er zijn ook zwembaden die elke week wat organiseert. Per zwembad is het verschillend op welke dag en tijdstip een activiteitenmiddag of -avond is. Houd voor tijd en datum goed de agenda van jouw zwembad in de gaten, zodat jullie deze toffe momenten niet zullen missen!

 

De BlitzKids-activiteiten zijn alleen voor kinderen. De zwembaden van Optisport zijn kindvriendelijk en er is altijd toezicht van ons personeel. Ouders zijn natuurlijk van harte welkom in het restaurant voor een kopje koffie met wat lekkers. Ook verschilt de maximale leeftijd per activiteit en de kosten voor entree per locatie.

 

Programma

Vrijdag 4 september - Drijf Festijn

Vrijdag 11 september - Floating Bioscoop 

Vrijdag 18 september - Piratenfeest

Vrijdag 25 september - Sport Inn

Vrijdag 2 oktober - Discozwemmen

Vrijdag 9 oktober - Levend Stratego

Vrijdag 16 oktober - Zeemeerminnenavond

 

Aanmelden voor een BlitzKids-activiteit? Neem contact met ons op via aatdejongezwembad@optisport.nl