Crazy springparadijs Hilversum voorjaarsvakantie

Voorbeeld

Springen doe je samen
Crazy Springparadijs is een initiatief van Crazy Air en Optisport. Beide partijen maken van Sportcomplex Dudok Arena een speeltuin van formaat met de leukste luchtattracties van dit moment. Spannende stormbanen, spectaculaire en kolossale klimtoestellen en een opblaasbaar voetbalveld en attracties voor de kleintjes. Hiermee biedt Crazy Springparadijs een veelzijdige mix voor jong en oud. Bovendien is er volop ruimte voor andere activiteiten, zoals een creatieve knutselhoek, oudhollandse spellen en een peuterhoek voor de allerkleinsten.

Bras en Bunkerkaarten…
Bij de kinderbar kunnen de kinderen energie bijtanken met de speciaal samengestelde braskaart voor ranja, snoep en ijs. Voor de echte honger is er de bunkerkaart met frietjes en een snack.

Waar, wanneer en wat kost het?
Op 26 en 27 Februari vindt Crazy Springparadijs plaats van 10.00 tot 17.00 uur in Multifunctioneel Sportcomplex Dudok Arena. Ouders en begeleiders komen gratis binnen en de entree is € 5,- per kind. Het is raadzaam om op tijd te komen.

Feesttijd!
Nog leuker: vier tijdens Crazy Springparadijs je kinderfeestje! Interesse? Stuur dan een mail om te reserveren naar info@crazyair.nl.

Even voorproeven?
Wil je intussen een voorproefje op Crazy Springparadijs? Bekijk dan de foto’s van vorige edities op www.facebook.com/CrazySpringparadijs of op www.crazyspringparadijs.nl. Voor vragen kun je ons bereiken op telefoonnummer 06-20072185 of mailen naar info@crazyair.nl.

Adres locatie:
Multifunctioneel Sportcomplex Dudok Arena
Arena 303
1213 NW Hilversum