Optisport brengt je in beweging!

Zwemmen is niet alleen leuk en goed voor de gezondheid, maar goed leren zwemmen is ook belangrijk voor de veiligheid. Zeker in Nederland, waterland. Zwembad De Leye biedt verschillende lessen en activiteiten aan voor allerlei doelgroepen. Zin om mee te doen aan onze groepslessen of liever Vrijzwemmen? Discozwemmen op vrijdagavond of je kinderfeestje vieren? Bij zwembad De Leye kan het allemaal!

Onze faciliteiten:

Diep bassin: 25 x 12,5m

Er is een 1 meter duikplank en speelmateriaal zoals loop-en drijfmatten, ballen, slurven, etc. Het zwembad is 1.20 - 3.80m diep en heeft een temperatuur van 29-30 graden. Verder is er een zwemmersbar met zitjes aanwezig.

Kinderbassin: 12,5 x 10m

Speciaal voor kinderen of volwassenen die niet kunnen zwemmen. Ook hier is allerlei speelmateriaal zoals een glijbaantje, emmertjes, gieters en bootjes. Rondom dit bad vind je omkleedtafels, een wasbak met sproeier en kindertoiletten. Het zwembad is 0 - 1.10m diep en heeft een temperatuur van 30-31 graden.

Doelgroepenbassin: 15 x 10m

De bodem van dit bad is in diepte verstelbaar van 0 tot 2 meter. Het bad wordt voornamelijk gebruikt voor lessen. Het bad heeft een temperatuur van 30-31 graden.

Tot ziens in Zwembad De Leye!

AQUATACOYO

Voorbeeld

Fit & ontspannen

Intensieve oefeningen worden afgewisseld met ontspanningsoefeningen. Verbeter je conditie, maar leer daarnaast ook te ontspannen en relaxed te blijven. Tijdens deze “body and mind”-les werk je onder begeleiding van een gediplomeerd zweminstructeur aan een fit en ontspannen lijf. 
• Je traint in een ontspannen, niet prestatiegerichte sfeer
• Gebruik jouw body en mind tijdens deze les

Afbeelding_inspanningsmeter medium hoog

di

-
AQUATACOYO

week

print-icon

Zwembad de Leye

di

  • -
    AQUATACOYO
print-icon

AQUATACOYO

losse les
€ 8,90
12-badenkaart
€ 84,00
15-wekenkaart
€ 111,60
Kwartaal
15-wekenkaart
€ 135,95
All in: met onbeperkt banenzwemmen en vrijzwemmen.
25-badenkaart
€ 168,00