IJshockey Nederland en Optisport sluiten samenwerkingsovereenkomst!

Voorbeeld

IJshockey Nederland en Optisport tekenen een samenwerkingsovereenkomst om de ijshockeysport te promoten, waarbij met name de aandacht wordt gevestigd op de aanwezigheid van jonge ijshockeyers. De overeenkomst wordt op woensdag 11 april om 18:45 uur in de Sportboulevard ondertekend door Rob van Rijswijk, directeur van IJshockey Nederland en Erwin van Iersel, algemeen directeur van Optisport.

Van Iersel: “Wij zijn blij met de samenwerking met IJshockey Nederland, want een bloeiende vereniging versterkt ook de lokale sportaccommodatie. Met dit partnership creëren we een meerwaarde voor beide partijen.”

Speerpunten
Als het aan IJshockey Nederland en Optisport ligt groeit het aantal ijshockeyers de komende jaren. Belangrijk speerpunt hierbij is het laten doorstromen van ongebonden sporters naar de verenigingen. Ook is het doel om gezamenlijk events te organiseren en komen er activiteiten waarbij kinderen kennis kunnen maken met verschillende ijssporten waaronder ijshockey.

IJshockey Nederland
IJshockey Nederland organiseert de ijshockeysport in Nederland. IJshockey Nederland is een vereniging en de ijshockeyclubs zijn de leden van die vereniging. Kerntaken zijn het organiseren van de ijshockeycompetities en het selecteren, trainen en afvaardigen van nationale teams. Ook het ontwikkelen van de ijshockeysport in Nederland in de meest algemene betekenis van het woord, is een kerntaak van de bond. IJshockey Nederland is lid van de landelijke sportkoepel NOC*NSF en van de internationale ijshockeyfederatie IIHF.

Optisport Exploitaties
Optisport is specialist in de exploitatie en het beheer van zwembaden, schaatsbanen, sporthallen en multifunctionele sport- en welzijnscentra, maar ook van private voorzieningen als fitnesscentra, indoorspeelparadijzen en een trampolinepark. In de bijna 350 accommodaties verspreid over 75 gemeenten brengen 2.300 Optisport medewerkers jaarlijks 17 miljoen bezoekers in beweging!