De leukste bedrijfsuitjes op de Kunstijsbaan in Dordrecht!

Voorbeeld

Eisstockschiessen
Deze typische sport of spel wordt overal in de Alpenlanden gespeeld, overal waar het maar mogelijk is Eisstockschiessen is verwant aan Curling. De eisstock moet zich dicht mogelijk bij de Daube (doel/schijf) geworpen worden. Maar de Daube mag het speelgebied niet verlaten. Gebeurt dit wel levert dit weer strafpunten op. Het doel is om uiteindelijk zo dicht mogelijk met de Eisstock bij de Daube te liggen. Elke deelnemer heeft zijn eigen Eisstock met een andere kleur, zodat de situatie van het spel gelijk duidelijk is. Wij bieden u de mogelijkheid om deze leuke sport/spel ook hier in Nederland te spelen met echte Eisstöcke! De kosten voor het Eisstockschiessen zijn € 21,90 per persoon.

Curling
Bent u op zoek naar een actief groepsuitje waarbij gezelligheid en teambuilding voorop staan? Dan is een curling clinic het aangewezen uitje! Het spel curling kan worden gespeeld door jong en oud en is daarom zeer geschikt als groepsuitje voor onder andere bedrijven, scholen (sportdagen) en families. Omdat de veiligheid van de deelnemers zeer belangrijk is voor Evorsa, wordt de clinic uitsluitend verzorgd met officiële curling materialen.

Curling wordt gespeeld door twee teams van minimaal 4 spelers, waarbij het doel van het spel is om de stenen zo dicht mogelijk bij de dolly (roos) te leggen. Ieder team heeft twee vegers om de stenen dichter bij hun doel te brengen. Daarbij is het toegestaan om de stenen van de tegenstander weg te spelen. De curling clinic kan georganiseerd worden op de curlingbaan in Dordrecht. Een clinic duurt ongeveer 60 tot 120 minuten, afhankelijk van het aantal deelnemers. Het minimale aantal deelnemers is 8 personen, het maximale aantal deelnemers is afhankelijk van de locatie.

Een curlingclinic kost € 29,50 per persoon (inclusief btw), ijsbaanhuur, materialen en instructeur(s). Bespreek de mogelijkheden met de ervaren medewerkers van Evorsa, via het reactieformulier op de website van Evorsa of via het telefoonnummer 070 392 7576.

Funcurling
Op deze fantastische locatie in Dordrecht strijden jullie in teams tegen elkaar in onze curlingcompetitie. De samenwerking tussen de spelers, de vegers en de teamcaptain is cruciaal. Heeft jouw team de beste skills en teamspirit om deze competitie te winnen? Fun Curlen komt het meest dichtbij de volledige en echte variant. Wij merken dat daar met de zware stenen het vaak lastiger is, Fun Curlen is met vergelijkbare stenen (niet de houten variant).

In deze fun-competitie, krijgt natuurlijk iedereen de kans om zijn of haar curlingtalent te laten zien. Ieder team krijgt een kleur toegewezen en vervolgens gaan jullie proberen met jullie curlingstenen zo dicht mogelijk bij de puc of het huis te komen. Dit spel vereist niet alleen hoop inzet, maar ook tactisch inzicht. Wij leren jullie de tactiek van het aanvallen, verdedigen en het kaatsen. Gaat jouw team naar de volgende Olympische Winterspelen?

  • Fun Curling on Ice Dordrecht: 10 tot 25 personen, € 24,50 per persoon
  • Fun Curling on Ice Dordrecht: 25 tot 50 personen, € 21,50 per persoon
  • Fun Curling on Ice Dordrecht vanaf 50 personen, € 19,50 per persoon
  • Toeslag Human Bowling of Human Curling, € 5,00 per persoon

* In combinatie met entree van de Kunstijsbaan van € 7,50 per persoon. De huur van de baan is eenmalig € 250,- bij groepen > 50 personen.