Avontura Breda opent 13 februari

Voorbeeld

Breda – Na een kleine vertraging opent Optisport op woensdag 13 februari dan toch echt de deuren van  Avontura Breda. Het indoor speelparadijs is gevestigd in het nieuwe Optisport Leisure Center Breda, het voormalig Racketcentrum naast de Kunstijsbaan aan de Terheijdenseweg.

De opening heeft even op zichzelf laten wachten omdat Optisport vindt dat ook deze Avontura perfect moet zijn zodat iedereen kan genieten van indoor speelplezier. Er was wat meer tijd nodig om de laatste puntjes op de i te zetten en definitief groen licht te krijgen om open te gaan. Maar nu is het eindelijk zo ver, Okke & Pi heten iedereen vanaf 13 februari  welkom bij Avontura Breda.

Avontura is dé plek voor kinderen om te klauteren, te bouwen en te klimmen. Zowel jong als oud kan terecht in het grote speelparadijs. Er zijn ballenbakken, glijbanen, een verkeersplein, klimvulkaan, een pannakooi en grote speeltoestellen. Ook aan de allerkleinste is gedacht, zij kunnen genieten op het peuterplein met hun eigen speeltoestellen, een glijbaan, ballenbak en minitrampolines.

Horeca
Na het spelen  lekker eten…. Dat kan! Het Leisure Center heeft een prachtige horeca met een uitgebreide kaart. In het restaurant, waar je heerlijk relaxed kan zitten, kun je genieten van de lekkerste snacks en heerlijke burgers. Alle gerechten worden vers bereid door het keukenteam.

Opening
Op woensdag 13 februari a.s. opent  Avontura Breda voor het eerst haar deuren. Houd de Facebookpagina van Avontura in de gaten voor het laatste nieuws.

Krazy Kangaroo
Binnenkort opent Optisport naast Avontura ook het trampolinepark Krazy Kangaroo in het Optisport Leisure Center in Breda. Er zijn verschillende soorten area’s waar men zich kan uitleven op horizontale en diagonale trampolines. Krazy Kangaroo gaat ruim 2500m2 aan springplezier bieden voor beginners tot gevorderde trampolinespringers.