De ijsbaan heeft voor het eerst haar deuren geopend op 27 september 2006. Inmiddels maakt de ijsbaan al een decennia deel uit van de West-Friese gemeenschap en is daardoor ook onmisbaar in de streek. De ijsbaan is gelegen naast de A7 en daardoor makkelijk toegankelijk voor verkeer. In het gebouw vind je een 400-meterbaan en daarbinnen ligt een 30x60-meterbaan. Op het middenterrein kun je ook gratis het schaatsmuseum bezoeken, hier vind je onder andere nog echte oude Friese klaplopers.

 

In de accommodatie bevindt zich op de begane grond een ruime, sfeervolle horecagelegenheid ‘Het Kluuncafé’. Je kunt er terecht voor een lekker bakje koffie/thee of natuurlijk een lekkere warme chocomel met slagroom. Er is ook een ruim aanbod aan diverse versnaperingen.

Op de eerste verdieping bevindt zich nog een horecagelegenheid die beschikbaar is voor vergaderingen en/of partijen. Er is een ruim aanbod aan mogelijkheden om jouw vergadering of partij naar jouw wensen mogelijk te maken. Tevens zijn er diverse arrangementen beschikbaar op de ijsbaan. Je kunt op de ijsbaan ook terecht met je bedrijfsuitje om ludieke ijsactiviteiten te doen. Ook kun je er terecht voor een leuk verjaardagsfeestje!

 

In de schoolvakanties worden er diverse kinderactiviteiten georganiseerd op het middenterrein. Denk hierbij aan schminken, knutselen of oudhollandse spelletjes.

 

In samenwerking met DuoSport worden er ook schaatscursussen aangeboden. Voor jong en oud, van beginner tot gevorderd. Je kunt ervoor kiezen om dit éénmaal in de week te doen of een intensiefcursus in de vakanties.

Buiten De Westfries
Ingang De Westfries
400 meterbaan De Westfries
400 meterbaan De Westfries
Schaatsen De Westfries
Balustrade De Westfries
Bar De Westfries
Horeca De Westfries
Horeca De Westfries
Horeca De Westfries

KINDERFEESTJES

Voorbeeld

Voor een ‘vorst’elijk kinderfeestje met veel ijsplezier

Entree voor de schaatsbaan, tijdens recreatieve uren en de reservering van een volledig gedekte party tafel in ons "café de Kluun" Daar staan dan op de afgesproken tijd de volgende lekkernijen voor de gehele tafel op de jarige Job en zijn/haar vriendjes te wachten:

  • Krokant gebakken frietjes met een snack naar keuze & diverse sauzen.
  • Limonade van je eigen tap gedurende het eten in het Kluun Café. Kinderen mogen zelf hun drankjes ‘tappen’ en het eten opscheppen.

Je kunt natuurlijk ook leuke extra activiteiten bijboeken:

  • Cake versieren € 2,00 p.p.
  • Foto-puzzeltocht € 2,50 p.p. (incl. cadeautje voor alle kinderen)
  • Bounce hockey € 3,75 p.p. (incl. begeleiding)
  • Kinder curling ** € 3,75 p.p. (incl. begeleiding)
  • Kids battle *** € 3,75 p.p. (incl. begeleiding)
  • Schaatsles met instructeur (€81,10 per groep maximaal 10 kinderen, indien meer dan 10: €8,11 extra per kind)

De activiteiten duren ongeveer een half uur per activiteit. Reserveer deze activiteiten tijdig!

 

* Uitleg bouncehockey: speel een spelletje ijshockey maar dan met speciale zachte sticks en ballen om de veiligheid te garanderen.

** Leuke winterse activiteit welke je speelt in teams, probeer de curling steen zo dicht mogelijk in de curling cirkel te krijgen en stoot je tegenstander van de baan, compleet met bezems en onze bijzondere curlingstenen.

*** Uitleg kids battle: ga de strijd aan met je tegenstanders in deze ultieme battle. Leuke verschillende winterspelen op het ijs!

Er zijn geen vakantieroosters.
print-icon

KINDERFEESTJES

kinderfeestje
€ 4,00
meeschaatsen ouders/begeleiders tijdens West Friese Kids Party
kinderfeestje
€ 5,50
schaatshuur tijdens West Friese Kids Party
kinderfeestje
€ 6,75
mee eten ouders/begeleiders tijdens West Friese Kids Party
kinderfeestje
tot 13 jaar
€ 9,75
West Friese Kids Party (tarief per kind)
kinderfeestje
€ 81,10
schaatsles met instructeur, 1t/m10 kinderen per groep. Tijdens West Friese Kids Party

Vul onderstaand formulier in om jouw kinderfeestje te reserveren.

Let op: Het kinderfeestje is pas definitief nadat je van ons een bevestiging hebt ontvangen

Geboortedatum jarige(n)