Racketcentrum Breda

Onze accommodatie beschikt over één multifunctionele sporthal met een hardcourt vloer, één tapijthal voor tennis, vier Indoor Soccer courts en vier squashbanen. We verwelkomen je graag voor volleybal, basketbal, korfbal, bowls, hockey, badminton, indoor soccer en natuurlijk tennis en squash.

Na inspanning is er ook tijd voor ontspanning. Een borrel, buffet of feest en je dag is compleet. Dit kan in het naastgelegen Opti-Sportcafé of in de Arena.

Tevens bieden de hallen legio mogelijkheden voor je evenement, beurs of (bedrijfs) feest.

Optisport Breda Racketcentrum SquashbanenOptisport Breda Racketcentrum TennisbanenOptisport Breda Racketcentrum SporthalOptisport Breda Racketcentrum Indoor SoccerOptisport Breda Racketcentrum SportcaféOptisport Breda Racketcentrum Arena

TENNISSEN

Voorbeeld

De 8 indoorbanen zijn het gehele jaar door te huur. Je kunt bij ons tennissen door middel van een contract of een knipkaart (10x), maar je kunt natuurlijk ook 'los' een baan huren. In het Racketcentrum worden ook lessen gegeven.

Het reserveren van een tennis-, squash-, badmintonbaan of Indoor Soccer Court kan op diverse manieren:

  • Telefonisch: 076-5723020

Voor een vaste baan op contractbasis of voor een advies op maat kun je contact opnemen via 076-5723020 of per e-mail. Informeer bij onze medewerkers in het Racketcentrum als je een IRC lidmaatschap wilt afsluiten en / of een knipkaart wilt kopen.

Er zijn geen vakantieroosters.

TENNISSEN

los (week 08:30 - 17:00 uur)
 
€ 18,30
per baan, per uur
los (week 17:00 - 23:00 uur)
 
€ 26,20
per baan, per uur
los (weekend 08:30 - 17:00 uur)
 
€ 18,30
per baan, per uur
rackethuur
 
€ 4,00