Racketcentrum Breda

Onze accommodatie beschikt over één multifunctionele sporthal met een hardcourt vloer, één tapijthal voor tennis, vier Indoor Soccer courts en vier squashbanen. We verwelkomen je graag voor volleybal, basketbal, korfbal, bowls, hockey, badminton, indoor soccer en natuurlijk tennis en squash.

Na inspanning is er ook tijd voor ontspanning. Een borrel, buffet of feest en je dag is compleet. Dit kan in het naastgelegen Opti-Sportcafé of in de Arena.

Tevens bieden de hallen legio mogelijkheden voor je evenement, beurs of (bedrijfs) feest.

Optisport Breda Racketcentrum SquashbanenOptisport Breda Racketcentrum TennisbanenOptisport Breda Racketcentrum SporthalOptisport Breda Racketcentrum Indoor SoccerOptisport Breda Racketcentrum SportcaféOptisport Breda Racketcentrum Arena

FEESTEN / VERGADEREN

Voorbeeld

Het Opti-Sportcafé in het Racketcentrum is een gezellig, sfeervol ingerichte horecagelegenheid. Het sportcafé is de centrale ontmoetingsplaats voor sporters, toeschouwers en bezoekers. Vanuit het sportcafé is er zicht op de sporthal. Onder het genot van een hapje en drankje kun je hier ontspannen en bijpraten. Bovendien beschikt het sportcafé over diverse tv’s, oftewel wij bieden je, als sportliefhebber, een heel jaar kijkplezier. Bij ons hoef je niets te missen. In het sportcafé gaan sport en gezelligheid samen!

Vergaderzalen

Arena
Deze ruimte is een belevenis op zich. Aangemoedigd door “de toeschouwers” is ‘de Arena’ ideaal voor je vergadering, cursus, bedrijfspresentatie, borrel of feest. Naar je wens toveren wij de Arena in korte tijd om van een zakelijke vergaderruimte tot een sfeervolle feestruimte geheel en alleen voor jouw gezelschap. Je kunt in deze sportieve omgeving overleg voeren met maximaal 80 personen.

Dug-out
Voor je intieme meeting met maximaal 16 “sterspelers”.

Er zijn geen vakantieroosters.